LiefhebberNaast het nieuwsVideo opmerkelijk

Eerste vrouwelijke piloot Middle East Airlines landt met stevige crosswind | Video

De eerste vrouwelijke piloot van het Libanese Middle East Airlines, landde afgelopen weekend met een zeer stevige crosswind veilig op Heathrow Airport.

Wind

Rola Hoteit werkt inmiddels al 25 jaar voor de maatschappij en wordt gezien als een voorbeeld voor andere vrouwen in Libanon. Vrijdag kreeg ze een moeilijke landing voor de kiezen vanwege de sterke crosswinden in Londen.

Video

De fanclub van Middle East Airlines filmde de landing en plaatste de beelden op internet. Ze wist de A330 netjes aan de grond te zetten en wordt geprezen op social media.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close