Nieuws

Vier Amerikaanse maatschappijen mogen naar Tokio Haneda

Vier Amerikaanse maatschappijen hebben van het Department of Transportation definitief toestemming gekregen om overdag naar Tokio Haneda te vliegen.

Airlines

Het gaat om American Airlines, Delta Airlines, Hawaiian Airlines en United Airlines. In totaal zijn er 12 slots te verdelen tussen deze maatschappijen.

Routes

American gaat vanaf Dallas/Fort Worth en Los Angeles vliegen naar Haneda. Delta vanaf Atlanta, Detroit, Honolulu, Portland en Seattle. Hawaiian gaat ook vanaf Honolulu en United bedient de route naar Japan vanaf Chicago, Los Angeles, Newark en Washington-Dulles.

Slots

De maatschappijen starten deze routes, die alleen overdag mogen worden aangevlogen, vanaf maart 2020. Eerder werden al zes Haneda slots toegekend aan deze vier maatschappijen. Vijf daarvan zijn een dagslot, en eentje is een nachtslot.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close