AirlinesFrequente reizigerOverig nieuws

Azul voert 34 dagelijkse vluchten uit tussen São Paulo en Rio

Azul Linhas Aéreas Brasileiras voert met ingang van 29 augustus 34 dagelijkse vluchten uit tussen São Paulo en Rio de Janeiro, zo meldt de Braziliaanse luchtvaartmaatschappij.

34

De airline zal 34 keer per dag tussen de hoofdstad van Brazilië en de bekende badplaats vliegen. De afstand tussen beide steden bedraagt hemelsbreed 361 kilometer.

Inflight

Tijdens de één uur-durende vlucht kunnen passagiers op Embraer E195’s gebruik maken van live tv, gratis snacks en een drankje, zo vertelt John Rodgerson, de ceo van Azul.

A330-900

In mei van dit jaar nam Azul haar eerste Airbus A330-900 in ontvangst. Het toestel draagt de registratie PR-ANZ. Azul is hiermee de eerste maatschappij in Latijns-Amerika die gebruik maakt van de A330-900neo.

Order

De Braziliaanse maatschappij heeft nog vier A330neo’s in bestelling staan en tien A321neo’s. Momenteel bestaat de vloot van Azul uit A320neo’s, A330-200’s, ERJ 190/195’s, ATR 72’s. Azul Express Cargo maakt gebruik van Boeing 737-400F vrachtvliegtuigen.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close