fbpx
Business JetsGeneral aviationLiefhebberNaast het nieuwsNL NieuwsOpmerkelijk

HvA-studenten nemen leiding JetSupport over

Vijf studenten van de Hogeschool van Amsterdam hebben voor vier weken, als schaduw-managementteam, de leiding van JetSupport overgenomen. Dat deden zij tijdens het JetSupport Student Management Team-project.

Toekomst

Tijdens de vier weken moesten de vijf studenten van de HvA het reilen en zeilen van JetSupport in kaart brengen, om daarna met een strategisch plan te komen die de positie van JetSupport in de luchtvaartindustrie, voor de komende vijf tot tien jaar, moet verbeteren.

Aanpak

De studenten deden dat door de eerste week zich in te lezen, de vloer op te gaan en met alle werknemers te praten, vergaderingen van het management bij te wonen en ter afsluiting een bezoek aan Hangar 32, de oude Martinair-hangar, te brengen. In de tweede week kwamen de discussies op gang en werden uiteindelijk vijf ideeën gekozen die verder uitgewerkt werden.

Uitdagingen

In de laatste twee weken werden die ideeën verder uitgediept en gekeken naar welke uitdagingen er aangepakt moeten worden. Op het einde van de periode presenteerden de vijf studenten de ideeën en visie aan het management van JetSupport.

Vaker

Het is niet de eerste keer dat JetSupport studenten van de HvA de mogelijkheid geeft om een schaduw-managementteam te vormen binnen het bedrijf. Ton van Deursen, ceo van JetSupport vertelde vorig jaar aan Up hoe goed het project hem bevalt.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button