Eindhoven AirportFrequente reizigerNieuwsNL nieuws

Storing bagagesysteem Eindhoven Airport verholpen

De storing van het bagagesysteem op Eindhoven Airport dat voor vertraagde vluchten zorgde, is opgelost, zo meldt de Brabantse luchthaven. Sinds 12:10 uur werkt het systeem weer normaal.

Storing

Een storing in het bagagesysteem van Eindhoven Airport heeft ervoor gezorgd dat elf vluchten later dan gepland zijn vertrokken. Ook hebben vijftien mensen hun vlucht gemist naar Skopje in Noord-Macedonië, zo meldt Omroep Brabant.

Handmatig

De bagagebanden stonden stil, dus de bagage moest handmatig worden ingecheckt en vervoerd, daarvoor werd ook kantoorpersoneel ingezet. Bagage die op de luchthaven is achtergebleven wordt nagezonden.

Tweede

Het is de tweede keer in korte tijd dat het bagagesysteem op de Eindhovense luchthaven een storing ondervindt. Op 8 augustus misten daardoor tientallen mensen hun vlucht.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close