AirlinesLiefhebberNaast het nieuwsVideoVliegtuigtype & -bouwer

Zo is de A350-1000 van Virgin tot stand gekomen | Video

Afgelopen weekend werd de eerste Airbus A350-1000 voor Virgin Atlantic aan de maatschappij overhandigd. Hoe het toestel tot stand is gekomen laat de airline in onderstaande video zien.

747

Dit jaar volgen nog drie toestellen van dit type; tegen eind 2021 heeft de Britse maatschappij in totaal twaalf A350-1000’s in de vloot. Ze vervangen onder andere acht Boeing 747’s.

JFK

De eerste route waar Virgin de nieuwe aanwinst op inzet, is die tussen Londen Heathrow en New York JFK. Het gaat om zes vluchten per week in beide richtingen vanaf augustus. Met de komst van meer A350’s wordt de frequentie op de verbinding opgevoerd, voordat het vliegtuigtype ook te zien zal zijn op andere bestemmingen.

Loft

Een nieuwe feature aan de boord van de A350’s van Virgin is de zogenoemde loft. Een ruimte waar reizigers uit de ‘upper class’ gezamenlijk kunnen loungen, drinken en eten. De loft heeft onder andere een cocktailbar. 

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close