AirlinesLiefhebberNaast het nieuwsNL nieuwsSchiphol Airport

EasyJet vervoert 60 miljoenste passagier vanaf Schiphol

EasyJet heeft op 13 augustus haar 60 miljoenste passagier vanaf Schiphol vervoerd. De 60 miljoenste reiziger zat op vlucht EJU7955 naar de Kroatische stad Pula, zo meldt de Britse prijsvechter.

60

De eerste easyJet-vlucht vanaf Schiphol vertrok in 1996, sindsdien zijn er meer dan 60 miljoen mensen op de Amsterdamse luchthaven in een vliegtuig van de Britse maatschappij gestapt. De vrouw die de 60 miljoenste passagier bleek te zijn was verrast met haar reischeque voor twee retourtickets naar keuze.

Leuk

‘Wat super leuk dit, we zijn op weg naar Pula om daar mijn ouders op te zoeken, die zitten daar al een weekje vakantie te vieren. We zijn er zelf nog nooit geweest, we gaan ook nog even goed nadenken naar welke bestemming we willen gaan met de tickets die we cadeau hebben gekregen, er is zoveel keus’, aldus de 60 miljoenste passagier.

Mijlpaal

William Vet, country manager Nederland bij easyJet, zegt: ’60 miljoen passagiers vervoeren is natuurlijk een ontzettend mooie mijlpaal en toont de reislust van de Nederlander en de behoefte waar easyJet in voorziet. Luchthaven Schiphol is voor ons een belangrijke luchthaven. Door de inzet van grotere en milieuvriendelijke vliegtuigen kunnen we ons aanbod op Schiphol blijven ontwikkelen. In 2015 hebben we een basis geopend op Schiphol waardoor we onze verschillende doelgroepen passagiers een breed vluchtaanbod en tijden kunnen aanbieden.

©easyJet
Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button