fbpx
AirlinesFrequente reizigersInnovatieNaast het nieuws

British Airways test 3D-cinema in first class

British Airways zal tot het einde van dit jaar tests uitvoeren met 3D-cinema op geselecteerde vluchten. De 3D-test wordt alleen uitgevoerd in first class, zo meldt de IAG-maatschappij.

Formats

Reizigers in first class kunnen op de route tussen Londen Heathrow en New York JFK kiezen uit verschillende entertainment-formats. Zo kunnen zij gewone 2D-films kijken, maar is het ook mogelijk om voor 3D, of documentaires te kiezen die in 360 graden zijn opgenomen. De reizigers kunnen door middel van speciale brillen hun content in 3D bekijken.

First

British Airways is haar first class onder handen aan het nemen. De algehele investering kost BA zo’n 6,5 miljard pond (7,56 miljard euro). Hieronder valt ook de verbeteringen van first class, waar passagiers met ingang van 31 maart gebruik kunnen maken van nieuwe amenities, menu’s en beddengoed. Zo krijgen de stoelen, als ze tot bed worden omgevormd, een schuimrubberen matrasje, fijn geweven beddengoed en ook een dekentje voor overdag.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button