fbpx
AirlinesFrequente reizigersNaast het nieuwsRoutes en Bestemmingen

SAS voegt nieuwe ‘voetbalroute’ aan netwerk toe

SAS Scandinavian Airlines voegt ‘als antwoord op de grote interesse in het Engelse voetbal’ een nieuwe ‘voetbalroute’ aan haar netwerk toe, zo meldt de gemeenschappelijke luchtvaartmaatschappij voor de Scandinavische landen Denemarken, Noorwegen en Zweden.

Manchester

De nieuwe route die SAS aan haar netwerk toegevoegd, verbindt met ingang van 8 november de Noorse stad Stavanger en het Engelse Manchester met elkaar. Op de nieuwe route wordt het hele jaar door, op maandag en vrijdag, met een Boeing 737 gevlogen.

Engels voetbal

‘Er is een enorme interesse in het Engelse voetbal en nu creëert SAS extra mogelijkheden voor nog meer Noren om hun favoriete teams in actie te zien in de beroemde stadions, op een manier die snel en gemakkelijk is’, aldus Torbjørn Wist, financieel directeur bij SAS. ‘Wij zijn de luchtvaartmaatschappij met de meeste vliegverbindingen tussen Scandinavië en Manchester.’

Poll: welk KLM-vliegtuig wordt het meeste gemist?

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button