fbpx
DuurzaamheidFrequente reizigersNaast het nieuws

‘Changi Airport wil papieren aankomstkaart bannen’

Het Changi International Airport in Singapore wil de papieren aankomstkaart voor internationale reizigers bannen en vervangen voor een digitaal exemplaar, zo meldt executive traveller.

Digitaal

De papieren aankomstkaart moet vervangen worden door een digitaal exemplaar, althans daar doelt het Changi Airport op. De luchthaven voert nu testen uit met de digitale aankomstkaart, om deze in de toekomst als vervanging te gebruiken voor het papieren exemplaar.

Test

De ‘beta-test’ wordt nu uitgevoerd onder reizigers van Singapore Airlines, Cathay Pacific, Jetstar Asia en Air Asia. De reizigers kunnen hun digitale aankomstkaart 14 dagen voor aankomst in Singapore invullen en 10 personen kunnen op één gezamenlijke kaart. Ook kan de reiziger op één kaart voor drie aankomsten in 14 dagen tijd op het Changi Airport invullen.

Papier

Als de digitale versie volledig wordt geïmplementeerd scheelt dat niet alleen veel in papierverbruik, maar ook in handmatig controles.

Bestel nu een uniek custom made raampaneel!

Dit unieke raampaneel uit een Boeing 737-BBJ kun je naar eigen smaak laten bewerken.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button