fbpx
DuurzaamheidFrequente reizigersNaast het nieuws

‘Changi Airport wil papieren aankomstkaart bannen’

Het Changi International Airport in Singapore wil de papieren aankomstkaart voor internationale reizigers bannen en vervangen voor een digitaal exemplaar, zo meldt executive traveller.

Digitaal

De papieren aankomstkaart moet vervangen worden door een digitaal exemplaar, althans daar doelt het Changi Airport op. De luchthaven voert nu testen uit met de digitale aankomstkaart, om deze in de toekomst als vervanging te gebruiken voor het papieren exemplaar.

Test

De ‘beta-test’ wordt nu uitgevoerd onder reizigers van Singapore Airlines, Cathay Pacific, Jetstar Asia en Air Asia. De reizigers kunnen hun digitale aankomstkaart 14 dagen voor aankomst in Singapore invullen en 10 personen kunnen op √©√©n gezamenlijke kaart. Ook kan de reiziger op √©√©n kaart voor drie aankomsten in 14 dagen tijd op het Changi Airport invullen.

Papier

Als de digitale versie volledig wordt ge√Įmplementeerd scheelt dat niet alleen veel in papierverbruik, maar ook in handmatig controles.

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator m√©t 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button