fbpx
AirlinesBoeingFrequente reizigersNieuwsVliegtuigen

Eerste Boeing 787-10 voor Vietnam Airlines

Vietnam Airlines heeft de eerste van acht Boeing 787-10 Dreamliners in ontvangst genomen. Dat meldt Boeing.

SkyTeam

De maatschappij huurt de toestellen van Air Lease Corporation. Vietnam Airlines maakt deel uit van het SkyTeam.

Vloot

De fonkelnieuwe 787-10 wordt onder andere ingezet op de route tussen Hanoi en Ho Chi Minh. Vietnam Airlines heeft al 787-9’s in de vloot. In de grotere variant zijn veertig extra stoelen geplaatst. En het toestel biedt meer ruimte voor vracht. 

Configuratie 

In de configuratie van Vietnam Airlines zijn in totaal 367 stoelen geplaatst; 24 in business en 343 in economy. De flagcarrier van Vietnam vliegt op 95 routes naar 22 regionale en 29 internationale bestemmingen. Gemiddeld worden vierhonderd vluchten per dag uitgevoerd. 

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mét 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button