AirlinesBoeingFrequente reizigerNieuwsVliegtuigtype & -bouwer

Eerste Boeing 787-10 voor Vietnam Airlines

Vietnam Airlines heeft de eerste van acht Boeing 787-10 Dreamliners in ontvangst genomen. Dat meldt Boeing.

SkyTeam

De maatschappij huurt de toestellen van Air Lease Corporation. Vietnam Airlines maakt deel uit van het SkyTeam.

Vloot

De fonkelnieuwe 787-10 wordt onder andere ingezet op de route tussen Hanoi en Ho Chi Minh. Vietnam Airlines heeft al 787-9’s in de vloot. In de grotere variant zijn veertig extra stoelen geplaatst. En het toestel biedt meer ruimte voor vracht. 

Configuratie 

In de configuratie van Vietnam Airlines zijn in totaal 367 stoelen geplaatst; 24 in business en 343 in economy. De flagcarrier van Vietnam vliegt op 95 routes naar 22 regionale en 29 internationale bestemmingen. Gemiddeld worden vierhonderd vluchten per dag uitgevoerd. 

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/