Eindhoven AirportFrequente reizigerNieuwsVliegvelden

Eindhoven Airport kampt opnieuw met storing bagagesysteem

Eindhoven Airport had eerder vandaag opnieuw te maken met een storing aan het bagagesysteem. Vanmorgen vertrokken vijf passagiers zonder bagage met het vliegtuig.

Opgelost
Rond elf uur vanmorgen trad een nieuw probleem op, anderhalf uur later functioneerde het systeem weer. Het heeft niet tot vertraagde vluchten geleid. De gedupeerde passagiers krijgen hun bagage nagestuurd.

In twee weken tijd is het de derde keer dat de luchthaven te maken heeft met een mankement aan het systeem. Bij de eerdere verstoringen was de overlast groot. Op 8 en 13 augustus leidde het tot veel vertraagde vluchten.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close