fbpx
Historische LuchtvaartLiefhebberNaast het nieuwsNL Nieuws

Historische vliegtuigen te gast bij Aviodrome

In het weekend van 17 en 18 augustus zijn er verschillende historische vliegtuigen te gast bij luchtvaartmuseum Aviodrome.

Rescue Heroes

Het evenement Fly-in: Rescue Heroes landt dit weekend in Lelystad. ‘Kinderen vinden volop vermaak en lopen zelfs de karakters van PAW Patrol tegen het lijf. Bijzondere historische vliegtuigen komen naar Aviodrome gevlogen. En door de dag heen zijn er veel verschillende uitdagende activiteiten voor jong en oud. Activiteiten waarbij bezoekers de held in zichzelf naar boven halen’, aldus Aviodrome.

Vliegtuigen

Verder laat het luchtvaartmuseum weten dat een DC-3 Dakota naar Lelystad komt, vanuit Duitsland een Lockheed L12 en is op het platform een DC-2 Uiver te bezichtigen. Ook komen er verschillende vliegtuigen vanuit Nederland naar Aviodrome gevlogen. Het evenement is te bezoeken door aankoop van een regulier kaartje voor het luchtvaartmuseum.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button