Historische luchtvaartLiefhebberNL nieuwsOverig nieuws

Historische vliegtuigen te gast bij Aviodrome

In het weekend van 17 en 18 augustus zijn er verschillende historische vliegtuigen te gast bij luchtvaartmuseum Aviodrome.

Rescue Heroes

Het evenement Fly-in: Rescue Heroes landt dit weekend in Lelystad. ‘Kinderen vinden volop vermaak en lopen zelfs de karakters van PAW Patrol tegen het lijf. Bijzondere historische vliegtuigen komen naar Aviodrome gevlogen. En door de dag heen zijn er veel verschillende uitdagende activiteiten voor jong en oud. Activiteiten waarbij bezoekers de held in zichzelf naar boven halen’, aldus Aviodrome.

Vliegtuigen

Verder laat het luchtvaartmuseum weten dat een DC-3 Dakota naar Lelystad komt, vanuit Duitsland een Lockheed L12 en is op het platform een DC-2 Uiver te bezichtigen. Ook komen er verschillende vliegtuigen vanuit Nederland naar Aviodrome gevlogen. Het evenement is te bezoeken door aankoop van een regulier kaartje voor het luchtvaartmuseum.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/