BoeingLicht en luchtigLiefhebberNaast het nieuws

Boeing voorziet achtergebleven Dreamliner van opvallende kleuren

Boeing heeft een 787-9 voorzien van een speciale livery. Het vliegtuig was oorspronkelijk bedoeld voor Hong Kong Airlines.

Dreams
Spotters op social media toonden de eerste beelden van het vliegtuig, dat net de spuithal in Seattle had verlaten. Het kleurschema dat overvloeit van rood naar paars verwijst naar de slogan “Dreams Take Flight”. Dit is een initiatief van de vliegtuigfabrikant waarmee door medewerkers goede doelen gesteund worden.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close