AirlinesOverig nieuwsProfessional

Cathay kondigt nieuwe directie aan

Cathay Pacific heeft vanaf maandag een nieuw management. Dat heeft de airline bekendgemaakt, na het vertrek van topman Rupert Hogg.

Ingestemd
De raad van bestuur bij Cathay heeft ingestemd met het opstappen van Hogg. Daarnaast stemt de raad in met het ontslag van Paul Loo als commercieel directeur. De functies worden met ingang van maandag bekleed door Augustus Tang als ceo en Ronald Lam als chief customer and commercial officer.

Beiden zijn al voor lange tijd werkzaam bij Cathay. Volgens de airline zijn ze de geschikte personen om de airline verder te loodsen. 

Demonstraties
Hogg noemde de afgelopen weken bij zijn vertrek uitdagend voor de maatschappij. Volgens hem is het een goed moment dat er een nieuwe leiding aan het roer komt te staan. De oud-topman doelt hiermee op de demonstraties in Hongkong. Volgens critici zou Hogg zich hebben neergelegd bij de aangekondigde acties vanuit China.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close