IncidentenOverig nieuws

Sportvliegtuig stort neer op huis in New York

In de Amerikaanse staat New York is een sportvliegtuig op een huis neergestort. Hierbij kwam een bewoner van het huis en een inzittende van het vliegtuig om het level.

Cessna
Het toestel betreft een Cessna 303. Aan boord waren drie mensen, waarvan twee gewond raakten. Volgens de politie waren in het huis drie personen aanwezig. Een van hen wordt nog vermist.

Door de crash brak er brand uit in het huis. Het is niet duidelijk wat de oorzaak van het ongeval is. In eerste instantie wordt gedacht aan motorproblemen, maar verder onderzoek moet dat nog uitwijzen.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/