Air France-KLMCargoKLMMartinairNieuwsNL nieuwsProfessional

Martinair Cargo keert terug naar Lusaka

Air France KLM Martinair Cargo keert met ingang van begin september terug naar Lusaka. Dat heeft het bedrijf bekendgemaakt.

747

De hoofdstad van Zambia wordt één keer in de week vanaf Amsterdam aangevlogen met een full freighter Boeing 747.

KLM

De vrachttak van Air France-KLM stopte drie jaar geleden met vrachtvluchten op de bestemming in zuidelijk Afrika. KLM introduceerde medio 2012 passagiersvluchten naar Lusaka, maar stopte daar na twee jaar alweer mee.

Schiphol

De Boeing 747 van Martinair Cargo vertrekt op de dinsdagen vanaf Schiphol en vliegt via Johannesburg naar Lusaka en vervolgens via Harare en Nairobi terug naar Amsterdam.  

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close