LiefhebberNaast het nieuwsNL nieuwsTwente Airport

Beeld: Aankomst Brussels A330 op Twente

De A330-200 van Brussels Airlines is maandag aangekomen op Twente Airport. Het vliegtuig zal na aankomst worden ontmanteld door Aircraft End-of-Life Solutions (AELS), dat op de luchthaven is gevestigd.

Het toestel, met registratie OO-SFY was sinds 2011 in dienst bij de Belgische luchtvaartmaatschappij. Eerder vloog het voor Swissair en daarna Swiss. In 1998 werd de A330 afgeleverd.

Onderdelen
AELS verkoopt de losse onderdelen van het toestel door als reservemateriaal voor vliegtuigen die nog in gebruik zijn. Twente ontving eerder onder meer twee Boeing 747’s van KLM, twee A340’s van Air France en een van Qatar Airways.

©Niek van der Zande
©Niek van der Zande
©Niek van der Zande

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/