NieuwsProfessionalVliegvelden

Recordmaand voor Brussel Charleroi

De maand juli was andermaal een recordmaand voor de luchthaven Brussel Charleroi. Meer dan 800.000 passagiers reisden via Brussels South Charleroi Airport (BSCA). 

Toename

Dat is een toename van 3 procent vergeleken met dezelfde maand een jaar eerder. Zo maakt de luchthaven bekend.

Routes

Juli was in meerdere opzichten een goede maand voor het tweede vliegveld van België. Air Belgium kondigde in de afgelopen maand aan dat het nieuwe routes vanaf Charleroi opent naar Point-à-Pitre op  Guadeloupe en Fort-De-France op Martinique. 

Diversificatie 

Eerder al werd bekend dat Wizz Air de luchthaven vanaf september verbindt met Georgië, Ryanair vliegt vanaf het winterseizoen vanaf Charleroi naar Tel Aviv en Ryanair-dochter Laudamotion naar de Oostenrijkse hoofdstad Wenen. De luchthaven laat weten de ‘ontwikkeling en diversificatiestrategie’ voort te zetten. 

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/