fbpx
AirlinesFinancieelFrequente reizigersNaast het nieuws

Air New Zealand en Cathay Pacific verlengen samenwerking

Air New Zealand en Cathay Pacific mogen ook de komende vijf jaar samenwerken in een joint venture. Ze hebben daar toestemming voor gekregen van de autoriteiten.

Samenwerking 

Dat hebben de maatschappijen bekendgemaakt. De vrijstelling voor de intensieve samenwerking is nu verleend tot 31 oktober 2024.

Alliantie 

“Sinds de oprichting van de alliantie in 2013, hebben we gezamenlijk de frequentie en capaciteit tussen Nieuw Zeeland en Hongkong opgevoerd tot wel vier verbindingen per dag”, aldus Air New Zealand. “We hebben een sterk partnerschap met Cathay Pacific en samen kunnen we het toerisme en de handel stimuleren.”

Christchurch

Binnen de joint venture, waarbij kosten en opbrengsten worden gedeeld, heeft Cathay meer stoelen kunnen aanbieden op en meer routes kunnen openen naar Nieuw Zeeland, zegt de maatschappij uit Hongkong. “Zoals de seizoensverbinding naar Christchurch, die we opvoeren van drie naar vier keer per week.” 

Retourvluchten 

In de drukste maanden bieden Air New Zealand en Cathay Pacific samen 25 retourvluchten per week aan tussen Hongkong en Nieuw Zeeland. 

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button