AirlinesFrequente reizigerOverig nieuws

Air New Zealand en Cathay Pacific verlengen samenwerking

Air New Zealand en Cathay Pacific mogen ook de komende vijf jaar samenwerken in een joint venture. Ze hebben daar toestemming voor gekregen van de autoriteiten.

Samenwerking 

Dat hebben de maatschappijen bekendgemaakt. De vrijstelling voor de intensieve samenwerking is nu verleend tot 31 oktober 2024.

Alliantie 

“Sinds de oprichting van de alliantie in 2013, hebben we gezamenlijk de frequentie en capaciteit tussen Nieuw Zeeland en Hongkong opgevoerd tot wel vier verbindingen per dag”, aldus Air New Zealand. “We hebben een sterk partnerschap met Cathay Pacific en samen kunnen we het toerisme en de handel stimuleren.”

Christchurch

Binnen de joint venture, waarbij kosten en opbrengsten worden gedeeld, heeft Cathay meer stoelen kunnen aanbieden op en meer routes kunnen openen naar Nieuw Zeeland, zegt de maatschappij uit Hongkong. “Zoals de seizoensverbinding naar Christchurch, die we opvoeren van drie naar vier keer per week.” 

Retourvluchten 

In de drukste maanden bieden Air New Zealand en Cathay Pacific samen 25 retourvluchten per week aan tussen Hongkong en Nieuw Zeeland. 

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/