AirlinesEditors choiceFrequente reizigerNieuwsNL nieuwsRoutesSchiphol Airport

United twee keer per dag van New York naar Amsterdam

United Airlines vliegt vanaf volgende zomer twee keer per dag tussen New York (Newark) en Amsterdam. Nu is dat nog één keer per dag.

Hubs

Ook vliegt United vaker van New York naar Frankfurt, zo heeft de maatschappij bekendgemaakt. Die extra dagelijkse vlucht wordt het hele jaar uitgevoerd. Verder worden nieuwe routes toegevoegd vanaf de hubs in Chicago, Denver en San Francisco.

767-300ER

De extra vluchten van New York naar Amsterdam, in het zomerseizoen, worden uitgevoerd met een Boeing 767-300ER met dertig stoelen in businessclass. United vliegt ook non-stop vanuit Chicago, Houston, Washington en San Francisco naar Schiphol. De eerste extra vlucht vanaf Newark is op 28 maart. 

Curacao

United breidt het aantal bestemmingen in Europa verder uit met het Franse Nice en het Italiaanse Palermo. Ook vliegt de maatschappij naar Curacao als nieuwe bestemming, vanaf 7 december met een Boeing 737-700. United vliegt al op Aruba en Bonaire. Alle nieuwe bestemmingen worden gevlogen vanaf de New Yorkse luchthaven Newark. 

Bestemmingen 

Nice staat in de planning voor 2 mei, het Siciliaanse Palermo voor 20 mei 2020. “In de afgelopen twee jaar heeft United 26 nieuwe internationale routes aangekondigd”, aldus de maatschappij. “Waaronder non-stop routes tussen de Verenigde Staten en Praag, Johannesburg, Tahiti, Napels, Porto en Reykjavik.” Naar eigen zeggen biedt United de meeste internationale bestemmingen vanuit New York van alle Amerikaanse airlines. 

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close