AirbusAirlinesFrequente reizigerOverig nieuwsRoutesVliegtuigtype & -bouwer

Wizz Air stationeert nog twee A321’s in Wenen

De Hongaarse prijsvechter Wizz Air stationeert nog twee Airbus A321-toestellen op de luchthaven van Wenen. Daarmee komt het totaal op acht vliegtuigen op deze basis. 

Routes

Met de toevoeging van de twee vliegtuigen, worden ook zes nieuwe routes aan het netwerk vanaf Wenen toegevoegd, zo laat de maatschappij via Twitter weten.

Airbus 

Wizz Air vliegt dan ook vanaf Wenen naar Castellón in Spanje, Athene, Keulen, Londen, Pristina en Tirana. De maatschappij opende de basis in Wenen in juni vorig jaar. In eerste instantie werd er één Airbus A320 gestationeerd, maar daar kwamen snel meer bij. Hetzelfde jaar nog twee. 

Eindhoven 

In juni van dit jaar werd bekend dat nog voor het eind van 2019 een zesde toestel op de basis erbij zou komen, ook een A321. Ook daardoor worden nieuwe routes toegevoegd en frequenties opgevoerd, waaronder die van de vluchten tussen Wenen en Eindhoven. Die frequentie gaat van twee naar vier keer in de week. 

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close