fbpx
737 MAXNieuwsProfessional

‘FAA zoekt wereldwijd naar piloten voor MAX-tests’

Het Amerikaanse FAA zegt in een verklaring aan Reuters naar piloten van over de hele wereld te zoeken om de nieuwe MAX-software te testen.

Simulator

Het gaat om simulatortests die uit moeten wijzen of de software voldoende duidelijk is en goed werkt. De piloten die de FAA zoekt moeten enige vliegervaring hebben met de 737 MAX.

Jaar

Eerder werd bekend dat de FAA een aantal Amerikaanse maatschappij heeft gevraagd een aantal piloten voor te dragen die ongeveer een jaar ervaring met de MAX hebben.

Stall

Sinds de twee crashes met het toestel heeft Boeing nieuwe software ontwikkeld die een stall moet voorkomen. De FAA moet haar goedkeuring hieraan verlenen alvorens de toestellen weer met passagiers de lucht in kunnen.

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button