737 MAXNieuwsProfessional

‘FAA zoekt wereldwijd naar piloten voor MAX-tests’

Het Amerikaanse FAA zegt in een verklaring aan Reuters naar piloten van over de hele wereld te zoeken om de nieuwe MAX-software te testen.

Simulator

Het gaat om simulatortests die uit moeten wijzen of de software voldoende duidelijk is en goed werkt. De piloten die de FAA zoekt moeten enige vliegervaring hebben met de 737 MAX.

Jaar

Eerder werd bekend dat de FAA een aantal Amerikaanse maatschappij heeft gevraagd een aantal piloten voor te dragen die ongeveer een jaar ervaring met de MAX hebben.

Stall

Sinds de twee crashes met het toestel heeft Boeing nieuwe software ontwikkeld die een stall moet voorkomen. De FAA moet haar goedkeuring hieraan verlenen alvorens de toestellen weer met passagiers de lucht in kunnen.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close