Air France-KLMAirlinesFrequente reizigerNieuwsRoutes

Ook Air Europa naar Fortaleza

Nadat KLM en Air France vorig jaar al vluchten lanceerden naar het Braziliaanse Fortaleza, doet nu ook Air Europa dat. De maatschappij werkt samen met Air France en KLM op diverse routes.

Zomer

Air Europa vliegt vanaf 20 december in eerste instantie twee keer per week van thuisbasis Madrid naar Fortaleza. Vanaf de zomer wordt dat opgevoerd naar drie keer per week. 

Madrid 

Air Europa vliegt al naar de Braziliaanse steden Salvador de Bahia, Sao Paulo en Recife. Vanaf 20 december vliegt de maatschappij op de dinsdag en vrijdag van Adolfo Suarez Madrid-Barajas naar Fortaleza. Met ingang van 21 juni volgend jaar worden de vluchten verplaatst naar de woensdag, zaterdag en zondag. 

A330

De vluchten worden uitgevoerd met een Airbus A330-200 met een capaciteit van 299 stoelen, waarvan 24 in businessclass. Fortaleza is de 24e bestemming voor de Spaanse maatschappij in de ‘Amerika’s’. 

GOL

De nieuwe routes van Air France -in eerste instantie Joon- en KLM naar Fortaleza vielen samen met het openen van een hub op de luchthaven van GOL. Partner van Air France-KLM en een deelneming van Delta.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close