AirlinesFrequente reizigerNieuwsRoutes

Ryanair slaat vleugels uit naar Georgië

Ryanair slaat haar vleugels uit naar Georgië. Het is het 39e land in het netwerk van de Ierse prijsvechter.

Tbilisi

Vanaf komende winter verbindt Ryanair Tbilisi en Kutaisi met respectievelijk Milaan en Bologna en Marseille. Dat heeft de maatschappij bekendgemaakt. 

Zomer

In de zomer voegt Ryanair daar nog een route aan toe tussen de Georgische hoofdstad Tbilisi en Keulen. Ryanair vliegt in de winter vier keer in de week tussen Tbilisi en Milaan Bergamo en twee keer in de week van Kutaisi naar het Italiaanse Bologna en het Zuid-Franse Marseille. 

Georgië 

De zomerroute tussen Tbilisi en Keulen wordt twee keer per week uitgevoerd. Het is voor het eerst dat Ryanair neerstrijkt in Georgië. 

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close