AirlinesNieuwsProfessional

Thai gooit andermaal het roer om

Thai Airways heeft een nieuwe turn-around strategie ontwikkeld om de maatschappij weer winstgevend te krijgen. Thai wil onder andere meer niet-luchtvaartdiensten aanbieden via partners.

Koffie

Aanleiding voor de nieuwe strategie is een verlies in het eerste halfjaar van 2019 van zo’n 200 miljoen euro. Dat is vier keer meer dan in dezelfde periode vorig jaar. De partner-diensten moeten samenkomen in een nieuwe app. Thai heeft ondermeer contracten met een koffieketen gesloten. Daarnaast hoopt de maatschappij ook meer verzekeringen, extra koffers, autoverhuur en hotelkamers te slijten.

SaveTG

Thai Airways, met de IATA-afkorting TG, moet gered worden. Daarom heeft de maatschappij het SaveTG programma gestart. Het is bedoeld om kosten te besparen. Klanten kunnen aangeven waar ze denken dat de mogelijkheden hiervoor zitten.

Smile

Dochterbedrijf Thai Smile en Thai moeten meer geïntegreerd worden. De verbindingen moeten beter worden. Klanten moeten makkelijker de overstapmogelijkheden kunnen boeken. Eén van manieren is dat Thai Smile connecting partner van Star Alliance wordt.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close