LiefhebberNaast het nieuwsVliegtuigtype & -bouwer

Boeing draagt nieuwe Dreamliner op aan overleden Korean topman | Video

Boeing toonde afgelopen weekend foto’s van de nieuwe 787-livery, die opgedragen is aan Y.H. Cho, de voormalig topman van Korean Air. Hij overleed op 7 april 2019 op 70-jarige leeftijd.

Golf

De nieuwe livery werd getoond tijdens de Boeing Classic, een golfevenement waar Cho erg van hield. Het toestel maakte een flyover tijdens het evenement.

Grootste

In onderstaande video krijgen leden van de Employees Community Fund een sneak peak bij de bestickering van het toestel, de grootste versiering ooit op een composiet romp van een vliegtuig aangebracht. Als deze manier van decoreren wordt gecertificeerd, dan biedt dit volgens Boeing veel mogelijkheden voor maatschappijen om op een creatieve manier zelf logo’s, foto’s en grafische symbolen aan te brengen op het vliegtuig.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close