AirlinesFrequente reizigerNieuws

‘United schort vluchten Chicago – Hongkong op’

United Airlines schort de dagelijkse vluchten tussen Chicago O’Hare en Hongkong vanaf 9 september 2019 op. Dat heeft het bedrijf bevestigd tegenover CNN.

Annulering

“Hoewel onze service tussen de Verenigde Staten en Hongkong een belangrijk onderdeel blijft van ons netwerk, hebben we besloten de route tussen Chicago en Hongkong op te schorten na 9 september”, aldus United.

Vraag

De aanhoudende protesten in Hongkong werden niet als reden genoemd door United. De maatschappij zegt dat de vraag naar de route tussen Chicago en Hongkong naar beneden is gegaan. “Alsnog vliegt United het meest tussen de Verenigde Staten en Hongkong”, voegt de maatschappij toe.

San Francisco

De route tussen San Francisco en Hongkong loopt wel goed. In juni maakte United Airlines bekend vaker tussen San Francisco en Hongkong te gaan vliegen. Vanaf 26 oktober 2019 zal de maatschappij twee keer per dag tussen de twee steden vliegen.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/