fbpx
AirlinesFrequente reizigersNieuws

‘United schort vluchten Chicago – Hongkong op’

United Airlines schort de dagelijkse vluchten tussen Chicago O’Hare en Hongkong vanaf 9 september 2019 op. Dat heeft het bedrijf bevestigd tegenover CNN.

Annulering

“Hoewel onze service tussen de Verenigde Staten en Hongkong een belangrijk onderdeel blijft van ons netwerk, hebben we besloten de route tussen Chicago en Hongkong op te schorten na 9 september”, aldus United.

Vraag

De aanhoudende protesten in Hongkong werden niet als reden genoemd door United. De maatschappij zegt dat de vraag naar de route tussen Chicago en Hongkong naar beneden is gegaan. “Alsnog vliegt United het meest tussen de Verenigde Staten en Hongkong”, voegt de maatschappij toe.

San Francisco

De route tussen San Francisco en Hongkong loopt wel goed. In juni maakte United Airlines bekend vaker tussen San Francisco en Hongkong te gaan vliegen. Vanaf 26 oktober 2019 zal de maatschappij twee keer per dag tussen de twee steden vliegen.

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mét 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button