fbpx
FinancieelNieuwsProfessional

‘Moederbedrijf Avianca biedt op Jet Airways’

Het moederbedrijf van Avianca, Synergy Group, heeft een bod gedaan op van Jet Airways. Dat meldt de Indiase krant Economic Times. De schuldeisers van Jet hopen met een verkoop nog wat geld terug te zien.

Verlengd

De deadline voor biedingen is verlengd naar 31 augustus. Er zijn een aantal andere boden binnengekomen. Daar blijft er, naast Synergy Group, één van over; die van een Russisch investeringsfonds. Etihad gaf eerder aan geen interesse meer te hebben in Jet.

Schuldeisers

De schuldeisers hebben tot nog toe voor circa 4 miljard euro aan schulden ingediend bij de rechtbank. Die heeft tot nog toe 1,5 miljard toegewezen. Hoeveel de Russen en het moederbedrijf van Avianca bieden is niet bekend gemaakt.

Bestel de limited edition DC-3 'Rosinenbomber'-Aviationtag!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje luchtvaartgeschiedenis in huis. Deze iconische DC3 heeft nog dienst gedaan tijdens de Tweede Wereldoorlog en heeft in 2008 als laatste vliegtuig, samen met een Junkers Ju-52, vanaf Berlin Tempelhof gevlogen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button