IncidentenNieuws

Brand in Air China A330

Op het vliegveld van Peking is brand ontstaan in een A330 van Air China. Het toestel stond aan de gate. Niemand raakte gewond. Het vliegtuig liep flinke schade op.

Van boord

Het toestel zou een vlucht uitvoeren naar Tokyo. Het baarden was gestart toen er rook ontstond. De passagiers die reeds aan boord waren werden via de jet bridge snel weer van boord gehaald, daarna verliet de crew het rokende toestel

Cargo

Volgens de maatschappij ontstond de rook in het voorste cargoruim. “De crew heeft snel maatregelen genomen en de brand kunnen blussen. Twee uur voor het incident was het toestel aangekomen vanuit Singapore.

Beeld

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close