fbpx
AirlinesNieuwsProfessional

‘O’Leary draagt stokje Ryanair over’

Michael O’Leary, CEO van Ryanair, draagt het stokje per 1 september over aan Eddie Wilson. Dat meldt Ryanair dit weekend in een interne memo aan het personeel, zo schrijven diverse Ierse media.

Hoger

Eddie Wilson is de huidige personeelsdirecteur en rechterhand van O’Leary. Laatstgenoemde gaat een stapje hogerop, hij wordt CEO van de nieuwe overkoepelende groep Ryanair Holdings, waaronder vijf maatschappijen vallen: Ryanair DAC (Ierland), Ryanair UK (Verenigd Koninkrijk), Buzz, Malta Air en Lauda. Elke maatschappij krijgt een eigen CEO en managementteam.

Groep

In februari kondigde O’Leary al aan dat hij het dagelijks bestuur van het bedrijf niet meer zou doen en dat Ryanair Holdings omgevormd zou worden tot een groepsstructuur.

Vrouw

Eerder zei O’Leary dat hij een vrouw als nieuwe CEO wilde en dat hij een persoon wilde die het tegenovergestelde is van hemzelf. Waarom nu toch gekozen is voor een man, is niet duidelijk.

Poll: welk KLM-vliegtuig wordt het meeste gemist?

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button