Frequente reizigerNieuwsNL nieuwsSchiphol AirportStaking

Zondagsstaking beveiligers Schiphol afgeblazen

De aangekondigde estafette-werkonderbrekingen voor vandaag van beveiligers op Schiphol is afgeblazen. FNV en Schiphol zeggen dat het overleg weer wordt hervat.

Staking

Eerder deze week stapte FNV naar de rechter om de staking op Schiphol af te dwingen. De acties werden toen goedgekeurd door de rechtbank in een kort geding.

CAO

De acties werden gepland doordat de luchthaven volgens de vakbond niet voldoende tegemoetkwam aan de aanbestedingseisen voor nieuwe beveiligingscontracten. De vakbond wil dat Schiphol zich bij de aanbesteding voor de beveiliging houdt aan de cao particuliere beveiliging.

Overleg

Maandag 2 september wordt het overleg weer hervat en komen de twee partijen met meer informatie.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close