IncidentenOverig nieuws

‘Flink brandstoflek American Airlines A321’ | Video

Een mechanisch probleem op een American Airlines-vlucht leidde in het weekend tot een grote brandstoflek bij de gate van Luis Muñoz Marín International Airport. Dat meldt de lokale nieuwswebsite Elnuevodia.com.

Lek

Vlucht AA1591 zou vanaf Puerto Rico naar Dallas vliegen, toen er een brandstoflek ontstond bij de A321 met registratie N165NN. Mogelijk is het lek te wijten aan een overschot aan brandstof, vertellen de technici. Het lekken werd gestopt en het toestel kon met een vertraging van één uur en twintig minuten zijn weg zonder problemen vervolgen. Er is niemand gewond geraakt.

Video

Op onderstaande beelden die Jacdec op Twitter publiceerde is de lekkende Airbus te zien.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button