Frequente reizigerNieuws

‘Guyana ook bereikbaar vanaf Schiphol’

Het Zuid-Amerikaanse land Guyana is vanaf nu ook bereikbaar vanaf Schiphol. De Guyaanse airline Trans Guyana Airlines werkt hierbij samen met KLM.

Suriname

Trans Guyana Airlines biedt twee keer per week vluchten aan vanaf luchthaven Zanderij in Paramaribo naar Georgetown. Op Paramaribo kunnen reizigers overstappen op de KLM-vlucht naar Amsterdam. De vlucht tussen Georgetown en Paramaribo wordt uitgevoerd met een Beech 1900D.

Losse tickets

De samenwerking tussen beide maatschappijen is geen codeshare. Voor beide vluchten moet een los ticket geboekt worden. Door de nieuwe samenwerking wordt de reistijd tussen Guyana en Amsterdam ongeveer drie uur korter, stelt Brian Mullis, directeur van de Guyana Tourism Authority. “In de afgelopen maanden hebben we een toename van het aantal bezoekers van Guyana gezien, maar we weten dat connectiviteit nog steeds een uitdaging is”, zegt Mullis,

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close