Frequente reizigerNieuws

‘Guyana ook bereikbaar vanaf Schiphol’

Het Zuid-Amerikaanse land Guyana is vanaf nu ook bereikbaar vanaf Schiphol. De Guyaanse airline Trans Guyana Airlines werkt hierbij samen met KLM.

Suriname

Trans Guyana Airlines biedt twee keer per week vluchten aan vanaf luchthaven Zanderij in Paramaribo naar Georgetown. Op Paramaribo kunnen reizigers overstappen op de KLM-vlucht naar Amsterdam. De vlucht tussen Georgetown en Paramaribo wordt uitgevoerd met een Beech 1900D.

Losse tickets

De samenwerking tussen beide maatschappijen is geen codeshare. Voor beide vluchten moet een los ticket geboekt worden. Door de nieuwe samenwerking wordt de reistijd tussen Guyana en Amsterdam ongeveer drie uur korter, stelt Brian Mullis, directeur van de Guyana Tourism Authority. “In de afgelopen maanden hebben we een toename van het aantal bezoekers van Guyana gezien, maar we weten dat connectiviteit nog steeds een uitdaging is”, zegt Mullis,

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button