LiefhebberNaast het nieuwsOpleidingUpinthesky

Studenten HvA runnen eigen airlines tijdens gameweek

Het runnen van een eigen airline: dat is in het kort wat 170 vierdejaars studenten van de opleiding Aviation Studies van de Hogeschool van Amsterdam deze week doen. Met de Aviation Game Week

Vierde editie

De Aviation Game Week wordt dit jaar voor de vierde keer georganiseerd door de Hogeschool van Amsterdam en Up in the Sky. Deze editie staat in het teken van duurzaamheid.

Eigen airline

De studenten zijn in groepjes verantwoordelijk voor hun eigen luchtvaartmaatschappij in 3 parallelle universums. Daarbij komen ze voor diverse dilemma’s te staan. Zo moeten ze niet alleen operationele beslissingen nemen, maar bijvoorbeeld ook omgaan met berichten van buitenaf.

Keynotes

Onder andere Transavia, Schiphol en KLM geven acte de presence. Zij laten de studenten zien hoe zij omgaan met duurzaamheid. Met keynotes en TED-talks krijgen de studenten een kijkje in de wereld van de bedrijven.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/