fbpx
LiefhebberNaast het nieuwsUp in the Sky

Studenten HvA runnen eigen airlines tijdens gameweek

Het runnen van een eigen airline: dat is in het kort wat 170 vierdejaars studenten van de opleiding Aviation Studies van de Hogeschool van Amsterdam deze week doen. Met de Aviation Game Week

Vierde editie

De Aviation Game Week wordt dit jaar voor de vierde keer georganiseerd door de Hogeschool van Amsterdam en Up in the Sky. Deze editie staat in het teken van duurzaamheid.

Eigen airline

De studenten zijn in groepjes verantwoordelijk voor hun eigen luchtvaartmaatschappij in 3 parallelle universums. Daarbij komen ze voor diverse dilemma’s te staan. Zo moeten ze niet alleen operationele beslissingen nemen, maar bijvoorbeeld ook omgaan met berichten van buitenaf.

Keynotes

Onder andere Transavia, Schiphol en KLM geven acte de presence. Zij laten de studenten zien hoe zij omgaan met duurzaamheid. Met keynotes en TED-talks krijgen de studenten een kijkje in de wereld van de bedrijven.

Bestel nu dit unieke schaalmodel van de KLM 747!

Nieuw in de webshop van Up: een schaalmodel van de KLM B747-400 inclusief LED-verlichting. Het model is bijna 50cm lang, schaal 1:150. Bestel nu extra voordelig bij Up in the Sky: slechts €99,95 inclusief gratis verzending.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button