AirlinesBelgiëFrequente reizigerNieuws

Brussels airlines wisselt Toronto in voor Montreal

De Belgische airline Brussels Airlines vliegt vanaf het zomerseizoen 2020 niet langer naar Toronto. In plaats daarvan wordt Montreal bediend. Ook wordt de dienstregeling naar Washington uitgebreider.

Zomerseizoen

De vluchten naar Montreal worden in eerste instantie alleen in het zomerseizoen aangeboden. Door de toevoeging van Montreal wordt de lijndienst naar Toronto geschrapt.

Sterke markt in België

“Montreal is een echte toegevoegde waarde voor het netwerk van Brussels Airlines. Het is een sterke markt vanuit België met meer dan 75.000 potentiële reizigers per jaar. Montreal is zeer relevant voor zowel zakenreizigers als vakantiegangers en de bestemming kan gemakkelijk worden gestimuleerd voor zowel individuele als groepsreizen. We kijken ernaar uit om Montreal aan onze portefeuille toe te voegen”, stelt Frederic Dechamps, Senior Director Sales Belgium.

Vaker naar Washington

Vanaf februari 2020 vliegt de Belgische luchtvaartmaatschappij vaker naar Washington-Dulles. In het zomerseizoen wordt de route dagelijks aangeboden, in het winterseizoen gaat er vier keer per week een vliegtuig van Brussels Airlines tussen beide bestemmingen. United Airlines vliegt de route dagelijks.

Overstapmogelijkheden

De vluchten vanuit Noord-Amerika landen in de vroege ochtend in Brussel. Hiermee wil de airline passagiers de mogelijkheid geven om over te stappen op vluchten naar de andere bestemmingen van de luchtvaartmaatschappij.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/