fbpx
AirlinesFrequente reizigersNieuws

Brussels airlines wisselt Toronto in voor Montreal

De Belgische airline Brussels Airlines vliegt vanaf het zomerseizoen 2020 niet langer naar Toronto. In plaats daarvan wordt Montreal bediend. Ook wordt de dienstregeling naar Washington uitgebreider.

Zomerseizoen

De vluchten naar Montreal worden in eerste instantie alleen in het zomerseizoen aangeboden. Door de toevoeging van Montreal wordt de lijndienst naar Toronto geschrapt.

Sterke markt in België

“Montreal is een echte toegevoegde waarde voor het netwerk van Brussels Airlines. Het is een sterke markt vanuit België met meer dan 75.000 potentiële reizigers per jaar. Montreal is zeer relevant voor zowel zakenreizigers als vakantiegangers en de bestemming kan gemakkelijk worden gestimuleerd voor zowel individuele als groepsreizen. We kijken ernaar uit om Montreal aan onze portefeuille toe te voegen”, stelt Frederic Dechamps, Senior Director Sales Belgium.

Vaker naar Washington

Vanaf februari 2020 vliegt de Belgische luchtvaartmaatschappij vaker naar Washington-Dulles. In het zomerseizoen wordt de route dagelijks aangeboden, in het winterseizoen gaat er vier keer per week een vliegtuig van Brussels Airlines tussen beide bestemmingen. United Airlines vliegt de route dagelijks.

Overstapmogelijkheden

De vluchten vanuit Noord-Amerika landen in de vroege ochtend in Brussel. Hiermee wil de airline passagiers de mogelijkheid geven om over te stappen op vluchten naar de andere bestemmingen van de luchtvaartmaatschappij.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button