Nieuws

Cathay Pacific stelt nieuwe bestuursvoorzitter aan

John Slosar, de voorzitter van de raad van commissarissen van Cathay Pacific stapt begin november op bij de maatschappij. Dit meldt de Cathay Pacific woensdag. Een paar weken geleden stapte ook topman Rupert Hogg al op.

Nieuw bestuur

Het opstappen van Slosar komt nog geen drie weken na de aankondiging dat Cathay een nieuwe directie aanstelt. Die aankondiging volgde op het vertrek van Rupert Hogg.

Privilege

Vertrekkend voorzitter Slosar noemt het voorzitterschap van Cathay Pacific een privilege. “Ik wil het hele Cathay-team bedanken voor hun support, commitment en vriendschap tijdens mijn jaren in het team. Ze zijn op hun best in uitdagende tijden, als hun toewijding echt zichtbaar wordt.”

Onrustig

Het is bij Cathay Pacific al weken onrustig. Door grootschalige demonstraties in Hong Kong moest de airline een aantal dagen veel vluchten schrappen. Door China wordt Cathay midden in het politieke spel getrokken rond de protesten. Lees meer daarover in het artikel: China maakt Cathay tot zondebok.

Nieuwe voorzitter

De nieuwe bestuursvoorzitter Patrick Healy begint na 6 november. Healy werkt nu nog bij een franchise van Coca-Cola in Hong Kong.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close