fbpx
AirlinesEditors choiceFrequente reizigersNieuwsRoutes en BestemmingenSchiphol Airport

Russische maatschappij Ural Airlines komt naar Schiphol

De Russisch maatschappij Ural Airlines vliegt vanaf eind oktober twee keer per week vanaf Moskou naar Schiphol. Dit meldt de Amsterdamse luchthaven.

Zhukovsky International Airport

Ural Airlines vliegt vanaf 30 oktober twee keer per week van Moscow Zhukovsky International Airport naar Schiphol. De lijnvlucht betekent de eerste verbinding tussen Amsterdam en de luchthaven in Moskou.

A321

Op de route zet Ural Airlines een A321 in, stelt Schiphol. In het toestel is plaats voor 220 passagiers. De airline heeft bij Airbus ook de A321neo besteld.

Tweede luchthaven in Moskou

Met de nieuwe route worden in en rond Moskou twee luchthavens bereikbaar. Op luchthaven Sheremetjevo vliegen KLM en Aeroflot al diverse keren per dag. De luchthavens Vnukovo en Domodedovo worden vanaf Schiphol niet bediend.

Woensdag en zaterdag

In het boekingssysteem van Ural Airlines staat dat de vlucht naar Amsterdam op woensdag en zaterdag uitgevoerd. Volgens de airline landt de vlucht om 12.45 uur op Schiphol. De terugvlucht vertrekt om 13.45 uur weer naar Moskou.

Vlieg zelf in een Boeing 737 bij SimFlying!

Bij SimFlying verwelkomen we je graag aan boord van onze Boeing 737NG-simulator, zowel voor mensen met én zonder vliegervaring. Kijk voor meer informatie op de website www.simflying.nl.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button