Frequente reizigerNieuwsNL nieuwsRotterdam The HagueTransavia

Drie nieuwe bestemmingen voor Transavia vanaf Rotterdam

Transavia vliegt vanaf komend winterseizoen naar drie nieuwe bestemmingen vanaf Rotterdam The Hague Airport. Tegelijkertijd schrapt de airline twee bestemmingen. Dit laat de luchthaven vrijdag weten.

Nieuwe verbindingen

Transavia vliegt vanaf april 2020 vanuit Rotterdam naar Edinburgh, Perugia en Bilbao. Alle drie de bestemmingen zijn op dit moment nog niet bereikbaar vanaf Rotterdam.

“De nieuwe bestemmingen passen binnen de huidige gebruiksmogelijkheden van de luchthaven”, stelt een woordvoerder van de luchthaven.

Bestemmingen geschrapt

Met het toevoegen van de nieuwe bestemmingen, verdwijnen er ook twee vanuit Rotterdam. Vanaf het zomerseizoen vliegt de maatschappij niet meer naar Lamezia Terme in Italië en het Franse Nice.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/