FinancieelFrequente reizigerNieuwsProfessional

Failliet Aigle Azur schort vluchten op

Het failliete Aigle Azur schort vanaf zaterdag 7 september alle vluchten op. Dat schrijft de maatschappij op de website, waar alleen nog dit bericht te zien is.

Failliet

Op 2 september liet de Franse maatschappij weten een faillissement aan te vragen, naar eigen zeggen als gevolg van wantrouwen tussen de aandeelhouders en financiële problemen.

Compensatie

De vluchten zouden nog wel voorlopig doorgaan, meldde Aigle Azur. Maar nu komt daar toch verandering in en worden na vrijdag 6 september geen vluchten meer uitgevoerd. Reizigers die al een ticket hebben voor na deze datum kunnen via de website informatie vinden over het compenseren van de geannuleerde vluchten.

Aandelen

Om de financiën weer op orde te krijgen, wil Aigle Azur aandelen verkopen aan geïnteresseerde partijen. Binnen zes tot acht weken wil de maatschappij daar meer duidelijkheid over krijgen.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close