IncidentenNieuwsNL nieuws

Piper crasht op vliegveld Breda

Een Piper is zaterdagochtend bij een doorstart gecrasht op Breda International Airport. Er is niemand gewond geraakt. Dat meldt Omroep Brabant.

Doorstart

Het toestel raakte bij een doorstart van de baan, schoof door de afrastering en kwam in een sloot tot stilstand. Er zaten één piloot en twee leerlingen in.

Melding

Rond kwart over tien werd de melding gedaan. De schade aan het vliegtuig is wel groot. Wijkagent Tommy meldt op Twitter dat er geen gewonden zijn gevallen.

Incidenten

Dit ongeluk is al het zesde incident in iets meer dan een jaar tijd op Breda International Airport. In juni dit jaar stortte een Piper neer bij Willemstad na een botsing in de lucht. Twee personen kwamen om het leven. De toestellen waren vertrokken vanaf Breda om formatie te vliegen.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close