Licht en luchtigNaast het nieuws

Zó hoef je je koffer nooit meer te dragen | Video

Heb je geen zin meer om met je zware koffer over de luchthaven te lopen? Dan biedt een rijdende koffer de uitkomst.

Rijdende koffer

De Modobag is een rijdende koffer en kan bijna 13 kilometer per uur rijden. Het gewicht is zo’n 8,62 kilogram en het kan mee als handbagage. Goedkoop is ‘ie echter niet: 1495 dollar, omgerekend 1355,64 euro, hangt er aan het prijskaartje.

Features

De accu is in 15 minuten opgeladen tot 80 procent. Aan de zijkant zit een USB-poort om je telefoon op te laden. Ingebouwd zit een GPS-tracking systeem waardoor je de koffer kunt opsporen als deze gestolen is.

Video

Op onderstaande video is de rijdende koffer in actie te zien.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/