fbpx
Nieuws

‘Winair overweegt grotere vliegtuigen’

Winair onderzoekt of het grotere en snellere vliegtuigen in de vloot op kan nemen. De op Sint Maarten gevestigde maatschappij doet dit nadat er winst is gedraaid. Dat meldt de krant The Daily Herald.

ATR

Winair wil de langere routes beter bedienen dan het nu doet. Momenteel vliegt de maatschappij met drie ATR 42’s van Air Antilles op die routes. Winair is niet voornemens met de gehuurde ATR’s te stoppen.

Twin Otter

Zodra het onderzoek klaar is, presenteert Winair de plannen aan de aandeelhouders. Voor de kortere routes heeft het vier DH6 Twin Otters in de vloot.

Winst

In 2017 draaide Winair nog flinke verliezen, voornamelijk door orkaan Irma. In 2018 werden weer plussen geschreven, 850.000 dollar. De maatschappij voert zo’n 40 dagelijkse vluchten uit en heeft in totaal twintig bestemmingen.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button