777XBoeingNieuws

Boeing: 777X problemen hebben geen effect op schema

Boeing zegt in een verklaring dat de problemen tijdens één van de tests geen effect zal hebben op de planning van het testprogramma van de nieuwe 777.

Deuren

Tijdens de zogenaamde load test sprong één van de deuren uit het toestel. Bij de load test worden de vleugels gebogen om te kijken of ze voldoende krachten kunnen weerstaan. Volgens Boeing worden de vleugels “veel verder gebogen dan ooit voor zal komen”.

Invloed

Het was de laatste test in de reeks waar het misging. Bij ongeveer 99 procent van de load ging het mis. Het was in de laatste minuten. Een verklaring is nog niet gevonden. “We verwachten niet dat het een significante invloed heeft op de tijdsplanning”, aldus de vliegtuigbouwer.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/