Frequente reizigerInnovatieNieuws

‘Reizigers kunnen eigen bluetooth headset gebruiken in 777X Lufthansa’


Wanneer Lufthansa in de zomer van 2020 haar eerste Boeing 777-9 in ontvangst neemt zullen passagiers de mogelijkheid hebben om een eigen Bluetooth headset te koppelen aan het entertainmentsysteem. Het systeem, genaamd RAVE ULTRA, wordt geleverd door Safran passenger innovations.

Ervaring

Naast Bluetooth verbinding zal het systeem worden geleverd met een 4K beeldkwaliteit in alle klassen. Naast verbeteringen voor de reiziger biedt het systeem Lufthansa meer vrijheid als het aankomt op het ontwerpen van de stoelen. In tegenstelling tot de conventionele entertainment systemen, die soms enkele centimeters dik zijn, zal het RAVE ULTRA systeem niet dikker zijn dan een smartphone.

777X

Alhoewel Lufthansa er nog steeds op rekent de 777X in de zomer van 2020 te ontvangen, lijkt deze verwachting bijzonder optimistisch. Afgelopen weekend zijn de tests van de 777X stilgelegd nadat bij de laatste test voor de certificering een van de vrachtdeuren uit het vliegtuig werd geblazen.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/