fbpx
Column GoofLiefhebberNaast het nieuwsOpinie

Jersey & Hahnweide! | Column Goof

Precies vandaag, vertrekken we met onze O-2 naar Jersey. Daar waren we twee jaar geleden ook uitgenodigd, en dat was zeer nuttig en interessant.

We hebben aldaar de boodschap van de Stichting Postbellum, die de kennis over de Koude Oorlog op een hoger niveau wil brengen, goed kunnen uitdragen. Al was het maar door het uitdelen van 2174 stickers!

Dat gaan we nu weer doen, en Lex Versteeg gaat zelfs een kleine display geven met het toestel, boven de baai van Saint Helier. Vorige keer was dat een succes, moet weer lukken.

Vrijdag vliegen we met onze push-pull via Parijs naar Hahnweide, voor wéér een show, de grootste Warbirdshow van Duitsland. Allemaal op invitatie, omdat men onze bizarre, bijzondere en toch vrij voordelige O-2 graag heeft. Pure nichemarketing, want show-straaljagers met een prijskaartje van drieduizend euro per uur, die zijn er genoeg.

Met uw welnemen houd ik u op de hoogte!

Goof Bakker

[email protected]

Lees UP een jaar lang advertentievrij voor €24!

Advertenties zijn helaas noodzakelijk om de redactie draaiende te houden. Advertentievrij UP lezen kan echter ook, voor €24 per jaar. Ja, ik steun UP en lees de site een jaar lang advertentievrij.

Goof Bakker

Columnist. Goof is reclame-tekstschrijver en vlieger op de Cessna O-2A en de Yak-52. Hij schrijft een column in Piloot & Vliegtuig. Goof schrijft ook voor diverse bladen, kranten (NRC / Volkskrant) en magazines.

Gerelateerde artikelen

Back to top button