ColumnGoofLiefhebberNaast het nieuws

Jersey & Hahnweide! | Column Goof

Precies vandaag, vertrekken we met onze O-2 naar Jersey. Daar waren we twee jaar geleden ook uitgenodigd, en dat was zeer nuttig en interessant.

We hebben aldaar de boodschap van de Stichting Postbellum, die de kennis over de Koude Oorlog op een hoger niveau wil brengen, goed kunnen uitdragen. Al was het maar door het uitdelen van 2174 stickers!

Dat gaan we nu weer doen, en Lex Versteeg gaat zelfs een kleine display geven met het toestel, boven de baai van Saint Helier. Vorige keer was dat een succes, moet weer lukken.

Vrijdag vliegen we met onze push-pull via Parijs naar Hahnweide, voor wéér een show, de grootste Warbirdshow van Duitsland. Allemaal op invitatie, omdat men onze bizarre, bijzondere en toch vrij voordelige O-2 graag heeft. Pure nichemarketing, want show-straaljagers met een prijskaartje van drieduizend euro per uur, die zijn er genoeg.

Met uw welnemen houd ik u op de hoogte!

Goof Bakker

[email protected]

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Goof Bakker

Columnist. Goof is reclame-tekstschrijver en vlieger op de Cessna O-2A en de Yak-52. Hij schrijft een column in Piloot & Vliegtuig. Goof schrijft ook voor diverse bladen, kranten (NRC / Volkskrant) en magazines.

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close