Frequente reizigerNieuwsProfessionalVliegvelden

Nieuwe luchthaven Beijing 15 september klaar voor vertrek

De nieuwe luchthaven in Beijing, Daxing International Airport, ligt voor op schema voor de geplande opening op 30 september.

Klaar

In een maandupdate laat de Civil Aviation Administration of China (CAAC) weten dat de formele goedkeuring op 15 september komt. Dan is de luchthaven dus zo goed als klaar voor de opening op 30 september.

Testscenario

Onlangs voerde het vliegveld de laatste test uit. Hierbij werd een scenario uitgevoerd met 8868 passagiers die in totaal 5600 stuks bagage bij zich droegen. Ook waren er 200 mindervalide testpersonen aanwezig om de faciliteiten voor deze groep te testen.

Maatschappijen

Onder andere Finnair, LOT en British Airways gaan naar Daxing vliegen. Daar zijn nu een paar nieuwe maatschappijen bijgekomen: Ethiopian Airlines, Malaysia Airlines en Royal Air Maroc.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/