fbpx
Frequente reizigersNieuwsProfessionalVliegvelden

Nieuwe luchthaven Beijing 15 september klaar voor vertrek

De nieuwe luchthaven in Beijing, Daxing International Airport, ligt voor op schema voor de geplande opening op 30 september.

Klaar

In een maandupdate laat de Civil Aviation Administration of China (CAAC) weten dat de formele goedkeuring op 15 september komt. Dan is de luchthaven dus zo goed als klaar voor de opening op 30 september.

Testscenario

Onlangs voerde het vliegveld de laatste test uit. Hierbij werd een scenario uitgevoerd met 8868 passagiers die in totaal 5600 stuks bagage bij zich droegen. Ook waren er 200 mindervalide testpersonen aanwezig om de faciliteiten voor deze groep te testen.

Maatschappijen

Onder andere Finnair, LOT en British Airways gaan naar Daxing vliegen. Daar zijn nu een paar nieuwe maatschappijen bijgekomen: Ethiopian Airlines, Malaysia Airlines en Royal Air Maroc.

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mét 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button