Air France-KLMNieuwsOvernames

‘Overname Alitalia weer uitgesteld’

De overname van Alitalia worden andermaal uitgesteld. Dat melden diverse Italiaanse media. De Italiaanse spoorwegen, trekker van de overname, wil anderhalve maand uitstel vanwege tegenwerking door de bonden.

Zesde

Het zou de zesde keer worden dat de overname wordt uitgesteld. Alitalia is failliet verklaard en wordt overeind gehouden met overheidsgeld. Een consortium van onder andere de spoorwegen en Delta Air Lines.

Air France-KLM

Op 15 September had het overnameplan gepresenteerd moeten worden. Naar verluid wordt dat nu 31 oktober. Het zouden de bonden zijn die geen enkele concessie willen doen. Ze zijn vooral bang voor de deelname van Delta en denken dat Alitalia snel van het internationale toneel wordt gehaald ten faveure van Air France-KLM.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button