737 MAXOverig nieuwsProfessional

‘India wil 737 MAX zelf onder de loep nemen’

India wil de 737 MAX zelf gaan testen in plaats van straks het oordeel van de Federal Aviation Administration overnemen, voordat het weer toegelaten wordt tot het Indiase luchtruim. Dat meldt persbureau Bloomberg.

India

Boeing hoopt dat de 737 MAX in november weer de lucht in kan, maar de Indiase luchtvaartautoriteiten verwachten niet dat het toestel vóór 2020 weer in India vliegt.

Terugkeer

Afgelopen week stond de MAX precies een half jaar aan de grond. Hoewel de CEO van Boeing verwacht dat de MAX in november terugkeert, zal dit wel langer kunnen duren voor andere landen, die het toestel zelf onder de loep willen nemen. Ook de Europese luchtvaartorganisatie EASA wil de MAX zelf inspecteren.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close