AirlinesFrequente reizigerNieuwsProfessionalSamenwerking

Virgin Australia en Virgin Atlantic mogen nauwer samenwerken

Virgin Australia en Vrgin Atlantic hebben toestemming gekregen van de Australische competitieregulator om hun partnerschap uit te breiden.

Samenwerking

De twee willen nauwer samenwerken op routes tussen Australië en het Verenigd Koninkrijk en Ierland, via Hong Kong, Los Angeles en andere bestemmingen.

Toestemming

“Virgin Australia en Virgin Atlantic hebben toestemming gevraagd om samen hun services te verbeteren tussen Australië en het Verenigd Koninkrijk en Ierland om meer passagiers aan te trekken”, aldus Stephen Ridgeway, commissielid bij de Australian Competition & Consumer Commission.

Codeshare

Virgin Australia en Virgin Atlantic zijn twee verschillende maatschappijen die nu nog geen overlappende services hebben en zullen dat waarschijnlijk ook in de toekomst niet gaan doen. Wel hebben ze een codeshare regeling, waardoor ze tickets kunnen verkopen voor vluchten die door het andere bedrijf worden uitgevoerd. Met de nauwere samenwerking kunnen de twee maatschappijen bijvoorbeeld samen prijzen bepalen op de betreffende routes en gezamenlijke marketing strategieën ontwikkelen.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/