fbpx
AirlinesFinancieelFrequente reizigersNieuwsProfessional

Virgin Australia en Virgin Atlantic mogen nauwer samenwerken

Virgin Australia en Vrgin Atlantic hebben toestemming gekregen van de Australische competitieregulator om hun partnerschap uit te breiden.

Samenwerking

De twee willen nauwer samenwerken op routes tussen Australië en het Verenigd Koninkrijk en Ierland, via Hong Kong, Los Angeles en andere bestemmingen.

Toestemming

“Virgin Australia en Virgin Atlantic hebben toestemming gevraagd om samen hun services te verbeteren tussen Australië en het Verenigd Koninkrijk en Ierland om meer passagiers aan te trekken”, aldus Stephen Ridgeway, commissielid bij de Australian Competition & Consumer Commission.

Codeshare

Virgin Australia en Virgin Atlantic zijn twee verschillende maatschappijen die nu nog geen overlappende services hebben en zullen dat waarschijnlijk ook in de toekomst niet gaan doen. Wel hebben ze een codeshare regeling, waardoor ze tickets kunnen verkopen voor vluchten die door het andere bedrijf worden uitgevoerd. Met de nauwere samenwerking kunnen de twee maatschappijen bijvoorbeeld samen prijzen bepalen op de betreffende routes en gezamenlijke marketing strategieën ontwikkelen.

Bestel nu het boek Love is in the Air!

Hoe een vlucht mensen met elkaar verbindt, geschreven door Renske Dragt.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button